ششمین نشست مدیران فناوری اطلاعات دانشگاههای منطقه 4

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

ششمین نشست مدیران فناوری اطلاعات دانشگاهها، موسسات آموزش عالی و پارک های علم وفناوری منطقه 4

نشست مدیران فناوری اطلاعات دانشگاهها و موسسات عالی و پارک های علم وفناوری  منطقه 4 چهارشنبه 6 بهمن ماه در سالن جلسات شهید ایزدی برگزار شد.

در این نشست که با حضور دکتر ختن لو معاون پژوهشی دانشگاه و مدیران فناوری اطلاعات دانشگاههای  بوعلی سینا، صنعتی همدان، صنعتی قم، مفید قم، صنعتی اراک، دانشگاه ملایر، دانشگاه نهاوند و پارک علم و فناوری استان مرکزی و همدان و موسسه غیرانتفاعی عمران و توسعه و  نماینده وزرات علوم  برگزار شد، اهداف، سیاستها تشریح مسائل و مشکلات مناطق و پیشنهاد راهکارهایی جهت ارائه سرویس بهتر در حوزه های فناوری منطقه 4 مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به بیان تاریخچه و روند تشکیل مناطق و ارائه آمار فعالیتهای علمی دانشگاه بوعلی سینا پرداختند.

در پایان با برگزاری انتخابات جهت انتخاب دبیر منطقه 4، آقای دکتر مرتضی یوسف صنعتی از دانشگاه بوعلی سینا موفق به کسب اکثریت آرا شدند.

آدرس کوتاه :

اخبار و اطلاعیه ها