تغییر سیاست ارائه پهنای باند اینترنت به دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری

کد خبر: 18055    1398/01/31

در راستای بهبود خدمات ارائه پهنای باند اینترنت، سیاست ارائه خدمات به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری به صورت موقت تغییر پیدا نموده است. در صورتی که این تغییرات، سطح ارائه خدمت را بهبود دهد، این تغییرات برای دانشجویان کارشناسی نیز انجام خواهد شد.

در طرح جدید، محدودیت تخصیص ترافیک به دانشجو از روزانه به ماهانه تبدیل شده است و پهنای باند(سرعت) اختصاصی تقریبا دو برابر شده است.

دانشجویان ارشد: حجم ترافیک ماهانه 12 گیگابایت و پهنای باند 7 مگابیت در ثانیه
دانشجویان دکترا: حجم ترافیک ماهانه 16 گیگابایت و پهنای باند 10 مگابیت در ثانیه

در طرح قبلی محدودیت حجم ترافیک روزانه بود و پس از پایان، دسترسی دانشجو به اینترنت قطع می گردید. اما در طرح حاضر محدودیت ماهانه است و محدودیت روزانه دیگر وجود ندارد.

دانشجویان گرامی باید توجه داشته باشند که در صورت اتمام حجم ترافیک، تا پایان ماه امکان دسترسی به اینترنت نخواهند داشت. بنابراین توصیه می گردد:
1- از قراردادن اطلاعات حساب کاربری (VPN) خود به سایر دانشجویان خودداری نمایند.
2- بروزرسانی خودکار سیستم عامل گوشی موبایل، لپ تاپ و کامپیوتر شخصی خود را را غیرفعال نمایند.
3- در مواردی که نیاز به اینترنت ندارند اتصال VPN خود را قطع نمایند.

توجه نمایید که اتمام ترافیک مربوط به استفاده از اینترنت هست و در خصوص دسترسی به سامانه های مختلف در دانشگاه(گلستان، تغذیه، ایمیل و ...) محدودیتی وجود ندارد و بدون اتصال VPN دسترسی به سامانه های مذکور ممکن می باشد.
لطفا پیشنهادات و نظرات خود را به ایمیل suppost@basu.ac.ir ارسال نمایید.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10