قابل توجه دانشجويان محترم ورودي 93

کد خبر: 909    1393/06/31

ضمن عرض تبریک به دانشجویان جدید الورود  به اطلاع می رساند جهت استفاده از اینترنت دانشگاه به نکات زیر توجه فرمائید:

به منظور فعالسازي شناسه كاربري اينترنت (VPN) ليست اسامي دانشجويان جديدالورود توسط اداره آموزش  پس از تكميل ثبت نام به اين واحد ارسال خواهد گرديد.
- لطفا" قبل از ارسال اسامي توسط اداره آموزش از مراجعه حضوري به مديريت فناوري اطلاعات و ارتباطات خودداري نماييد.
- پس از فعال شدن حسابهاي كاربري،  از شماره دانشجويي به عنوان username و  شماره ملي  به عنوان password استفاده نماييد.
- در صورتيكه رقم اول شماره ملي صفر ميباشد، از واردن كردن ارقام صفر ابتداي شماره ملي به عنوان كلمه عبور خودداري نماييد.
- به منظور تغيير كلمه عبور با وارد شدن به سايت دانشگاه لينك http://78.39.205.66 را كليك نموده و پس از وارد كردن شماره دانشجويي و شماره ملي، رمز عبور را تغيير دهيد.
- حفظ و نگهداری رمز عبور هر دانشجو به عهده اوست. مسئولیت سوء استفاده از شناسه کاربری به واسطه سهل انگاری در خصوصی نگه داشتن رمز عبور، مستقیما متوجه شخص دانشجو است.
- تا قبل از فعال شدن VPN شخصی،در صورت نیاز ضروری و فوری به اینترنت می توانید به سایت دانشکده مراجعه نموده و با هماهنگی مسئول سایت از سیستم‌های متصل به اینترنت سایت استفاده کنید.

دانلود برنامه VPN

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10